EnglishΕλληνικάItalianoEspañolSvenskaRomână
eduglocal
Lämna din kommentar på varje punkt genom att klicka på ballonger!

Även om vår Comenius-projektet är officiellt över, vi är glada att få reda på att volontär åtgärder och aktivism är en del av skollivet i vår EDUGLOCAL skolor!

Igår, November 17, 2015, den Experimentell Lyceum of Mytilene-Lesvos-Grekland uppmanade Social Kitchen ”The Other Human "Mytilene inom deras skolgård för att laga mat tillsammans för flyktingar och andra personer i nöd.

Den 17 November är en mycket viktig årsdag för Grekland och, framför allt, för alla grekiska utbildningsinstitutioner. På denna specifika dag, 42 år sedan, det var en student uppror mot diktaturen under vilken många studenter och andra medborgare miste livet. Varje år, alla skolor och universitet hedra årsdagen och minnet av dem.

Vi vill uttrycka våra gratulationer och tack vare Experimentell Lyceum of Mytilene, Liksom den Social Kitchen ”The Other Human "Mytilene laget för denna vackra åtgärder som vidtagits på en sådan speciell dag!

Budskapet och effekten av denna gemensamma åtgärd är verkligen viktigt!

Användarinloggning